Hairextensions

La Femme Visagie & Hairstyling werkt met de coldfusion-techniek voor de hairextensions, dat wil zeggen dat er onder niet al te hoge temperatuur (kouder dan de stijltang) een keratinebondje om het eigen haar heen wordt gesmolten. Omdat de keratine om het haar zit en niet tussen het haar zoals bij oudere methodes het geval was, beschadigt het haar niet en zijn de bondjes makkelijk los te maken van het eigen haar wanneer deze verwijderd worden.

Het voordeel van keratinebondjes ten opzichte van ringetjes, weafts en tape-extensions:
Microrings voelen harder aan, zijn vaak zichtbaarder en ook maar in 3 kleuren te verkrijgen. Daarbij moeten ze vaker omhoog gezet worden. Keratinebondjes zijn er in alle kleuren en ze zijn ook dun, waardoor ze minder zichtbaar zijn. Keratine-extensions moeten 1x per 3 à 4 maanden omhoog worden gezet.

Weafts en tape-extensions zitten vaak maar op een paar punten vast of met een plakstrip aan het haar zelf. Het probleem is dat als hij op 1 punt los laat (wat kan gebeuren, omdat je eigen haar zichzelf vervangt en dan uitvalt) de hele weaft los gaat hangen. Tape-extensions moeten met een chemische vloeistof uit het haar worden gehaald wat niet al te best voor het haar is. Ook deze moeten vaak vervangen worden.

Keratine-extensions kunnen uiteraard ook uitvallen, omdat het eigen haar uitvalt, maar dit gaat veel geleidelijker, waardoor dit niet te zien is! 20% uitval in 3 maanden is normaal.

La Femme Visagie & Hairstyling wil graag kwaliteit leveren. Daarom is besloten om met 2 merken te gaan werken. Her Hair behoort tot de op één na beste merken in extensionland. De haren zijn 100% human hair en remy gesorteerd, wat betekent dat alle haarschubben in 1 richting zijn gelegd waardoor er minder klitten ontstaan. Desondanks valt of staat de kwaliteit van het haar altijd met een goede verzorging! Bij het zetten van extensions bij La Femme Visagie en Hairstyling krijg je altijd alle verzorgingstips mee.

Indian Gold behoort tot de absolute top in extensionmerken en daarom bestaat ook de mogelijkheid om deze extensions in te laten zetten. De prijsklasse ligt wat hoger, maar daarvoor krijg je 100% human hair wat remy gesorteerd is en waarvan de natuurlijke schubbenlaag nog intact is, waardoor het haar zijn sterkte en glans behoudt.

Bij la Femme Visagie & Hairstyling wordt altijd je haar na het inzetten gesneden en gestyled, zodat je een mooie overloop hebt en geen matje wat eronderuit hangt.

Hoeveel hairextensions heb je nodig?

Voor meer volume heb je tussen de 50 en 100 stuks nodig.
Voor een verlenging in dun haar heb je tussen de 100 en 150 stuks nodig.
Voor een verlenging in normaal haar heb je tussen de 125 en 175 stuks nodig.
Voor een verlenging in dik haar heb je tussen de 175 en 200 stuks nodig.
Voor een verlenging in kort haar heb je tussen de 200 en 250 stuks nodig.

Let op: Dit is een indicatie, per persoon kan dit aantal verschillen!

Sabrina

Ontzettende leuke dag gehad gister tijdens het vrijgezellenfeest van mijn schoonzusje. Helaas hebben we het hapje gemist tijdens de workshop en de shoot, maar dat mocht de pret niet drukken. Ontzettend bedankt, Femke en wellicht tot een volgende keer!