La Femme Visagie & Hairstyling

La Femme Visagie & Hairstyling is in 2011 gestart met een All-inn Beautyconcept. Aan de Deventerstraat in Apeldoorn bieden wij allerlei behandelingen aan onder één dak. Voor onder andere je haar, make-up, wenkbrauwen, wimpers en nagels kun je bij ons terecht. Ook voor diverse cursussen en workshops ben je bij ons aan het goede adres!

Wie zijn wij?

Femke is naast hairstylist ook visagist, wimperstylist, wenkbrauwstylist en nailstylist. Daarnaast is zij gespecialiseerd in bruidskapsels, bruidsvisagie en krullen knippen. Voor de meest uitéénlopende behandelingen kun je bij haar terecht. Ben je op zoek naar adviezen, gezelligheid en een vleugje humor? Dan zit je bij haar goed!

Nathalie is naast hairstylist ook wenkbrauwstylist, visagist en wimperstylist. Op zoek naar een kritisch oog die voor precisie gaat? Een mooie volle set wimpers of een mooi gestyled kapsel? Dan zit je bij haar goed!

Jennifer is naast schoonheidsspecialiste ook wenkbrauwstylist, wimperstylist en nailstylist. Voor een heerlijke gezichtsbehandeling of massage en een rustpunt in de drukte van alledag kun je bij haar terecht. Ook voor mooie gelnagels of gellak draait ze haar hand niet om. Ben je op zoek naar een rustige, zachte stylist met een vleugje perfectionisme? Dan zit je bij haar goed!

Sabrina

Ontzettende leuke dag gehad gister tijdens het vrijgezellenfeest van mijn schoonzusje. Helaas hebben we het hapje gemist tijdens de workshop en de shoot, maar dat mocht de pret niet drukken. Ontzettend bedankt, Femke en wellicht tot een volgende keer!