Workshops/feestjes

Met z’n allen tutten, lachen en er ook nog wat van opsteken! Kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en bedrijfsfeesten zijn op diverse manieren te boeken.

Workshop visagie

Een gezellige en leerzame ochtend/middag/avond. De jarige/bruid/degene die in het zonnetje wordt gezet wordt professioneel opgemaakt door een ervaren visagiste. De anderen leren stap voor stap hoe ze zichzelf of elkaar het beste op kunnen maken met tips en begeleiding.

Workshop nagelstyling

Wil je leren hoe je je nagels en handen het beste kan verzorgen en lakken? Boek dan een workshop nagelstyling waarin je een volledige manicure leert te geven en op de goede manier nagels leert lakken.

Fotoshoot

Het leukste is natuurlijk om dit alles vast te laten leggen op foto! Kies daarom als extra optie voor een fotoshoot en ga met zijn allen of alleen mooi op de foto in een professionele fotostudio met een ervaren fotograaf! Neem twee kledingsetjes mee en wat accessoires en wij zorgen ervoor dat je in verschillende poses en stijlen wordt vastgelegd zodat jij voor 1 dag een echt model bent! Onder het genot van een hapje en een drankje kan je toekijken hoe je collega of vriendin voor de camera staat. Een aantal foto’s wordt bewerkt en jullie krijgen die achteraf digitaal toegestuurd.

Een workshop duurt maximaal zo’n 4 uur en incl. fotoshoot 6 uur. Bij meer dan 10 personen kunnen de tijden langer worden.

Kinder(tiener)feestjes

Laat je opmaken als een echte prinses of filmster en leef je uit met de accessoires die wij in de studio hebben.Ga je voor een mooie hoed, of een gekke bril of misschien wel een mooie boa? Neem je mooiste verkleedkleren mee en laat je mooi op de foto zetten! Op een scherm staan verschillende poses die je na mag doen of je bedenkt zelf wat leuks!

Natuurlijk zorgen wij voor een hapje en een drankje en voor een erg gezellige middag!Degene die het feestje geeft krijgt een toepasselijk cadeautje. Leer hoe jij je op kan maken zoals de sterren dat doen en laat dat vervolgens vast leggen in een echte fotoshoot! Natuurlijk ook onder het genot van een hapje en een drankje!Na afloop krijg je alle foto’s mee op CD!

Het feestje duurt 3 à 4 uur.

Privélessen

Wil je het bovenstaande liever individueel leren? Boek dan een privéles.

Combinaties

Voor combinaties van arrangementen gelden gereduceerde tarieven. Staat jouw combinatie er niet bij? Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Sabrina

Ontzettende leuke dag gehad gister tijdens het vrijgezellenfeest van mijn schoonzusje. Helaas hebben we het hapje gemist tijdens de workshop en de shoot, maar dat mocht de pret niet drukken. Ontzettend bedankt, Femke en wellicht tot een volgende keer!